Hascevher 1020 Tlakový hrnec, 7L

Neohodnoceno
Značka: Hascevher
Tlakový hrnec Hascevher 1020. Hrnec je z kvalitní nerezové oceli. Usnadní vám vaření a také vaše potraviny zanechá plné živin.
Dostupnost Odesíláme ihned
Můžeme doručit do:
14.4.2025
Možnosti doručení
Kód: 83909
1 274 Kč –24 % 959 Kč
Hascevher 1020 Tlakový hrnec, 7L
Neohodnoceno
Značka: Hascevher
48604 hascevher 1020 tlakovy hrniec 7l
Akce
1 274 Kč –24 %

Kdo je firma Hascevher?

Firma Hascevher je turecká společnost působící na trhu již od roku 1993 vyrábějící kvalitní produkty, díky čemuž si našla své příznivce již v mnoha zemích na 5 kontinentech.

Používáním nejmodernějších technologií při výrobě se produkty mohou používat pro všechny typy sporáků. Ať už jde o elektrické, plynové, keramické, skleněné nebo halogenové.

Vysoká kvalita zpracování zajišťuje, že si potraviny zachovávají svůj zdravý status, čímž se vyznačují minimální ztrátou vitamínů, minerálů a své přirozené chuti.

Obrovskou výhodou je i vaření za použití menšího množství vody a tuku, čímž se přispívá nejen k chutnosti jídel, ale také k šetření energií.

Pro dosažení maximální kvality a cenové dostupnosti je materiál vybírán velmi pečlivě od společností z celého světa. I proto je v oblibě nejen u běžných uživatelů, ale má své stálé místo i v odvětví HORECA, a tedy v gastronomii - v hotelích, restauracích a kavárnách.

Společnost nezaostává nejen v kvalitě, ale ani v v široké škále svých nabízených produktů. Zaměřuje se na nerezové, keramické a granitové materiály s nepřilnavou povrchovou úpravou, které jsou šikovně a precizně zpracované do různých klasických nebo tlakových hrnců, čajových a kávových konvic, hrnců na těstoviny, či pánví na smažení.

Společnost má několik vlastních značek, které byly registrovány v 27 zemích v souladu s Madrid PROTOKOLEM. Výrobky mají certifikát kvality CE TÜV v Německu a TSE certifikát od tureckého ústavu standardu. Všechny kroky výroby se stále aktualizují, společnost má vlastní vývojový tým, kt. vyvíjí ergonomické a praktické designy, podle aktuální módy a trendů v daném odvětí.

Ne nadarmo zní slogan společnosti "Vaření s láskou".

Upozornění: Hrnce mohou být dodávány i pod značkou Perfect Home a Arise. Nicméně, nemusíte se obávat, že byste dostali jiný produkt, než který jste si objednali. Jde o identické produkty se stejnou kvalitou provedení a zpracování, vyrobené jen pod záštitou jiné značky.

Chcete mít rychle uvařená jídla za několik minut a nepřijít o plnost chutí?

Praktický pákový tlakový hrnec o objemu nádoby 3,5 l, 5 l, 7 l, 9 l, 12 l, 14 l a 17 litrů se řadí mezi kompaktní hrnce, které vynikají jednoduchým moderním vzhledem a léty ověřenou konstrukcí. Hrnec je vyroben z vysoce kvalitní nerezavějící oceli 18/10. Výhodou je především kvalita zpracování a dlouhodobá využitelnost. Tato nerezavějící ocel patří mezi nejlepší, ale i dobře vypadá a navíc s ní nejsou problémy při čištění a udržování.

Vícenásobné, masivní (10 mm) tepelné dno je vyrobeno z vysoce vodivého kvalitního hliníku. Přes hliník je natažená ještě jedna vrstva ušlechtilé oceli. Toto úsporné "akutermické dno" je přitom precizně paprskovitě vybroušené do kruhu, že umožňuje a zároveň garantuje optimální tepelnou vodivost a držení teploty. Vaření probíhá při nízkém výkonu a Vy takto ušetříte z energii.

Ouška na hrnci jsou nýtované, což zajistí minimální odvod tepla z hrnce a proto zůstanou vždy chladné. Vhodný pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické, halogenové a indukční. Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost.

Výrobky mají všechny potřebné testy bezpečnosti. Hrnce mají pevný víko a pracují s tlakem až do 0,75 barů. Bezpečnost nám při vaření zajišťuje provozní ventil, bezpečnostní ventil a pojistka, která brání otevření dříve, než je hrnec vytlakovaný. Náhradní díly jsou běžně k dispozici. Vhodné do myčky na nádobí. Vhodné do trouby, bez tlakové poklice.

Kuchyňská pomůcka, která dokáže usnadnit vaření a ušetřit v současnosti jednu z nejvzácnějších věcí - drahocenný čas. Tlakové hrnce jsou i proto oblíbenou součástí domácností mnoha moderních a úspěšných hospodyněk. Díky němu totiž nemusí strávit při vaření oběda půl dne, ale jen hodinku či dvě. Čas, který díky nim ušetří, mohou proto využít smysluplnější a strávit ho příjemnější při svých oblíbených aktivitách.

Tlakový, Papin nebo Kuchta?

Všechny tyto názvy, i když znějí zcela odlišně, znamenají jedno a totéž. Označují nádobu na vaření, která se dá uzavřít a tím v ní vznikne vyšší tlak, čehož důsledkem je i zvýšení teploty a rychlejší uvaření jídla. Tlakový hrnec je asi nejběžněji používaný název. Kuchta je odvozena z maďarštiny a pojmenování Papin hrnec zas vzniklo na základě jména objevitele tohoto hrnce.

Jak to celé funguje?

V uzavřené nádobě se zvyšuje tlak na vyšší, než je běžný atmosférický tlak a díky tomu se následně zvyšuje teplota, při které se jídlo připravuje. Díky tomu trvá vaření mnohem méně času, než při klasické přípravě v normálním hrnci. V tlakovém hrnci se tak teplota zvyšuje až na 120 - 140 ° C, zatímco v klasických hrncích je teplota při přípravě jídel vařením jen kolem 95 - 100 ° C.

Klíčové vlastnosti:

  • špičková kvalita
  • snadné použití
  • snadná a jednoduchá údržba
  • zachování většího množství živin
  • výraznější chuť jídla
  • šetřete energii a čas
  • oblíbená konstrukce s moderním designem
  • např. při vaření brambor stačí zalít pouze 3dcl vody a doba vaření je 5 minut
  • pozor na přílišné naplnění hrnce !!!
  • materiál: špičková nerezová ocel 18/10
  • tloušťka stěny 0,6 mm
  • extra silné vícevrstvé 10mm dno
  • vhodný pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické, halogenové a indukční
  • vhodné do myčky
  • ouška na hrnci nikdy nepálí
  • odolné vůči teplotním šokům

Srovnání časů přípravy:

                                                Tlakový hrnec           Normální hrnec

Kuřecí maso                              15 minut                   30 - 40 minut

Vepřové maso                          30 minut                   60 - 70 minut

Hovězí maso                             60 minut                    2 - 3 hodiny

Luštěniny                                   10 minut                    30 minut

Brambory                                  5 - 10 minut               30 minut

Rýže                                            5 minut                       20 minut

Brokolice, Květák                     3 minuty                      20 minut

Čištění a péče:

Před prvním vařením s novými hrnci, ho umyjte v horké vodě se saponátem a důkladně opláchnite.S údržbou vašeho tlakového hrnce nebudete mít nejmenší problém, pokud od začátku budete vědět, jak s ním zacházet na sporáku. Je dobré hrnce po použití umýt horkou vodou se saponátem a hned potom dobře utřít. Ušlechtilá ocel bude mít stále žádaný vysoký lesk.

Je dobře, pokud výrobky z ušlechtilé oceli hned po použití umyjete nebo je alespoň naplníte vodou a přidáte trochu saponátu. Tak v hrncích nic nezaschne a vy nemusíte zaschlé zbytky s námahou mýt. Při mimořádně velkém zašpinění hrnců, jejich naplňte vodou s trochou saponátu a nechte krátce povařit.

Zůstatky nečistot můžete odstranit houbou nebo umělým kartáčem. Nepoužívejte k čištění naleštěného ploch žádné drsné přípravky (písky, apod.), Protože by se staly matnými.

Ošetřování a kosmetika:

  • nepoužívejte kovovou drátěnku na leštěné plochy.
  • v myčce můžete mýt všechny kovové části.
  • ztracení barvy používáním při vysokých teplotách nebo vytvoření skvrn (v závislosti na tvrdosti vody), se nejlépe očistí zředěným octem nebo kapkami citronu.
  • fleky neovlivňují funkčnost a zdravotní nezávadnost nádobí, nejsou chybou a nemohou být důvodem reklamace.
  • při přehřátí prázdných hrnců se může na jejich povrchu vytvořit fialové až hnědé zbarvení - toto zbarvení neomezuje funkčnost a ani zdravotní nezávadnost hrnců, není chybou a nemohou být důvodem reklamace.

Parametry a specifikace:

Model: 1020

Výrobce: Hascevher

Barva: stříbrná

Hmotnost: 1,840kg

Objem: 7L

Vnější povrch: nerezový

Země původu: Turecko

Doplňkové parametry

Kategorie: Tlakové hrnce
Barva: nerezová
Objem: 7 L
Materiál: nerez
Kategorie zboží: Tlakové hrnce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola